Praktijk informatie

Als chakra- en auratherapeute werk ik met name op de blokkades van de chakra’s. Chakra’s zijn energiepunten van het astraal lichaam en hebben directe invloed op hoe iemand zich voelt. Het woord ‘chakra’ betekent ‘wiel’ en komt uit de heilige, klassieke taal van Voor-Indië; het Sanskriet. Elk chakra heeft ook de vorm van een wiel en maakt, wanneer het goed werkt, een draaiende beweging.

Daarnaast werk ik met magnetisme, haptotherapie, kleurentherapie, coaching en begeleiding van onder andere hoogsensitiviteit.

Bovendien is het mijn overtuiging dat wij niet één maar meerdere levens op aarde leven. Dit kan betekenen dat eventuele onverwerkte ervaringen uit dit of uit vorige levens ons belemmeren te groeien. Door mijn ervaring met het werken met kinderen heb ik gemerkt dat ook zij last kunnen hebben van onverwerkte ervaringen uit dit of vorige levens. Vaak zie ik bij kinderen daardoor concentratiestoornissen en onzekerheid op school en thuis.

Een behandelingsproces begint altijd met een intakegesprek, waarin samen geprobeerd wordt om inzicht te krijgen in jouw situatie en eventuele blokkades. Een intakegesprek of behandeling duurt doorgaans anderhalf tot twee uur. Voor kinderen duurt de behandeling een half uur tot driekwartier.