Reiki – cursus informatie

Reiki kent drie graden. Eigenlijk zijn het twee cursusgraden en de Mastergraad. Elke graad staat voor een bepaald niveau van kracht, kunnen en ervaren.

De eerste graad is geheel compleet daar het de student de mogelijkheid biedt zich zelf en anderen te behandelen. Tijdens de cursus zoals wij die geven, gaan we uit van de traditionele beginselen van Mikao Usui. Je kunt het volgende verwachten: Je wordt in vier keer ‘afgestemd’ op de reiki-energie. Een ander woord is ook wel ‘geïnitieerd’ of ‘ingewijd’ worden. Deze initiaties worden verdeeld over vier dagdelen.

Tijdens de eerste graad reiki-cursus, sommigen noemen het ook wel een reiki-klas, verkrijg je het vermogen reiki te kunnen gebruiken voor jezelf en voor anderen als gezin en familie. Verder leer je de basisposities om jezelf te behandelen en de posities om anderen een complete of verkorte behandeling te geven.

Tijdens een reiki-cursus eerste graad wordt uitgebreid uitgelegd wat reiki is en vooral wat het voor je kan doen. Ook de geschiedenis van reiki wordt behandeld en uiteraard krijgen de cursisten de gelegenheid elkaar te behandelen en krijg je de kans behandeld te worden.

De cursus wordt afgesloten met een certificaat.

Cursusduur: Vier dagdelen gedurende één weekend.
Cursusplaats: Druten
Cursuskosten: Eerste graad € 200,- incl. btw
Aanmelden: Via telefoon of info@deleerweg.nl

NB: In overleg zijn er mogelijkheden voor een tweedegraadscursus en Mastergraad.

Kinder-Reiki

Voor kinderen kan het ook fijn zijn om een Reiki-cursus te volgen. Tijdens deze cursus leren we kinderen met hun energie omgaan.

Bij de kinder-Reiki werken we in twee leeftijdsgroepen; van 6 – 9 jaar en van 10 – 14 jaar. De cursus is verdeeld over twee bijeenkomsten van elk ongeveer 4 uur.

Heb je vragen of belangstelling, dan kun je contact opnemen met Tineke via telefoon of contactformulier