Reiki – boek

In september 2021 is dit boek over Reiki verschenen, dat we in eigen beheer uitgeven. Het is een handig naslagwerk voor iedereen die Reiki beoefend of daarin geïnteresseerd is. Het boek is geïllustreerd met kleurenfoto’s van de verschillende handposities.
Er is al veel geschreven over Reiki en in dit boek staan geen spectaculaire nieuwe inzichten. Het is met name gebaseerd op ervaringen opgedaan in vele Reiki-klassen en vragen waar cursisten mee kwamen of zelfs worstelden, aangevuld met ervaringen uit de praktijk.

Prijs: € 19,50
excl verzendkosten Nederland €4,50

Het boek is te koop in de praktijk en kan besteld worden door een mail te sturen naar ariadne@dineis.nl zoals hiernaast staat beschreven.

Tijdens één van de klassen was er een cursist die vroeg: “Wat betekent Reiki voor jou?” Daarop antwoordde Tineke: “Wat Reiki mij gebracht heeft, is dat ik weer naar buiten kan treden. Ik ben hoogsensitief en daardoor vaak wat verlegen en terughoudend geweest. Met name de Reiki-energie heeft me geholpen, en er ook min of meer toe gedwongen, omdat het liefdevolle en waardevolle van Reiki groter is dan mijn terughoudendheid.”